Articles i notícies del món de la IA, configuradors 3D i scraping

Tota la informació útil per romandre actualitzat sobre les facilitats disponibles per al desenvolupament empresarial i per no perdre'ls tots els aprofundiments escrits pels nostres experts en màrqueting digital i software developers.

Categorías de lectura

Direct Email Marketing: què és, com funciona i quins avantatges té

El Direct Email Marketing (DEM) és una estratègia de màrqueting digital que resulta molt efectiva...

  • #direct marketing

Què és la Política de Privacitat?

La Política de Privacitat és un document obligatori pels llocs web: què ha de contenir

  • #digital

Aplicacions informàtiques
Aplicacions informàtiques

Dissenyem aplicacions informàtiques personalitzades amb l'objectiu de cobrir necessitats empresarials específiques. La nostra és una consultoria de processos que aprofita la innovació tecnològica per optimitzar les funcions empresarials.

Disseny Web
Disseny Web

Dissenyem llocs web i aplicacions mòbils d’alt perfil estètic. Dissenyem interfícies gràfiques inspirades en les últimes tendències de disseny web, respectant les normes de la bona navegació online i de gamificació.

eCommerce
eCommerce

Creem plataformes innovadores per a la venda online. Treballem des d’un enfoc de completa personalització: el nostre objectiu és dissenyar sense cap límit totes les funcions informàtiques útils per al creixement del negoci.

Web Analytics
Web Analytics

Search Engine Marketing - SEO & SEA
Search Engine Marketing - SEO & SEA

Desenvolupem plans SEO a Itàlia i a l'estranger per posicionar llocs web a les primeres pàgines dels cercadors. Augmentem el trànsit d'usuaris a la web de manera estructural i orgànica, amb l'objectiu de potenciar les vendes online.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Dissenyem plans de desenvolupament d’empresa a les xarxes socials. Construïm estratègies de creixement a la xarxa social amb el suport d'eines analítiques i softwares d'avantguarda. Ens ocupem de la creació de continguts i de la mesura de rendiment online.

Marketing Automation per a B2B
Marketing Automation per a B2B

Creem bases de dades dedicades amb llistes d'empreses target. Posem aquests contactes a disposició dels departaments de l'empresa per afavorir l'expansió de vendes i impulsar la internacionalització, amb tecnologies per a l'enviament automàtic de comunicacions comercials.

Configuradors 3D i Realitat Augmentada
Configuradors 3D i Realitat Augmentada

Dissenyem aplicacions amb codi per permetre la configuració autònoma de productes complexos. Implementem aquesta tecnologia dins d'una consultoria de processos per potenciar el departament comercial.

Corporate Video & Film Production
Corporate Video & Film Production

Creem vídeos corporatius, spots publicitaris, documentals, films, entrevistes i productes visuals d'avantguarda. Fem ús d’aquestes creacions amb la finalitat específica de donar suport a les estratègies de creixement empresarial.

🚀We are hiring!

We are hiring!

Glacom