Som assessors en innovació digital.

Dissenyem tecnologies digitals per accelerar el desenvolupament empresarial.

El nostre assessorament

Oferim serveis de consultoria amb l'objectiu d'accelerar el potencial tecnològic i assegurar un creixement empresarial significatiu. Es tracta d'una feina que desenvolupem de manera dedicada i sempre de forma estratègica: partim d'un diàleg en profunditat amb la directiva, i a continuació implantem les solucions digitals més adequades per afavorir un desenvolupament a llarg termini.

La importància fonamental de l’acceleració tecnològica

Al cor de l’estratègia hi situem la innovació tecnològica

Avui dia, fer créixer la teva empresa és molt més difícil que fa 30/40 anys. La directiva de les empreses s'han d'enfrontar a la competència a escala mundial, a crisis econòmiques cada cop més freqüents i sobretot a un futur incert que dificulta la planificació d'estratègies a llarg termini.

En aquest context, l'únic actiu realment capaç de garantir un avantatge competitiu és la innovació tecnològica. Només les empreses que inverteixen per millorar el seu potencial tecnològic seran capaces de créixer des d’un enfoc a llarg termini.

La tasca de Glacom és acompanyar els gerents i directius que vulguin potenciar tecnològicament la seva empresa amb una consultoria dedicada, estratègica i continua.

Accelerem les tecnologies digitals per fomentar el desenvolupament empresarial.

Quins tipus d'assessorament oferim?
 • No som només una empresa d'experts informàtics: la nostra feina consisteix a estudiar el potencial i els punts forts de les empreses i dissenyar, a continuació, les solucions tecnològiques més adequades per tal d’afavorir el creixement des d’un enfoc integral.

 • Digitalització dels processos

  Estudiem els processos de negoci i dissenyem softwares per digitalitzar-los completament. Es tracta d'una assessoria de processos que realitzem de manera dedicada, és a dir, adaptada a la naturalesa de les activitats de cada empresa: estem convençuts que només a través un camí totalment personalitzat es poden obtenir els avantatges més rendibles en termes d'optimització i de millora del potencial intern.

 • Software personalitzat

  Dissenyem softwares personalitzats dins d’un procés d’assessorament estratègic amb l'objectiu d'afavorir el desenvolupament empresarial. El treball a mida ens permet utilitzar la tecnologia digital només en aquells àmbits necessaris i de la manera més útil per a promoure el creixement.

 • Automatismes

  Oferim una consultoria de processos amb l'objectiu d'optimitzar els recursos interns i automatitzar les tasques, activitats o feines realitzades per part del personal humà i que poden ser substituïdes per scripts informàtics o softwares.

 • Intel·ligència artificial (IA)

  La IA és una tecnologia revolucionària que està afectant a tot tipus d'activitats, des de l'optimització dels processos empresarials fins a l'enfortiment de les relacions amb el client. Oferim un assessorament dedicat per posar la IA al servei del desenvolupament empresarial.

 • Màrqueting Digital

  Gestionem la comunicació digital de les empreses mitjançant serveis de màrqueting digital dedicats: SEO, Social Media Marketing, Email Marketing, creació d'espots i molt més. L'objectiu és augmentar tant les vendes en línia com la reputació digital del Client.

 • Tecnologies per a la in­ter­nacionalització

  Oferim un assessorament estratègic per a totes les empreses que vulguin potenciar la seva presència a l'estranger. Construïm una base de dades de contactes target, dissenyem eCommerce per a l'estranger, ens ocupem de la visibilitat als cercadors, accelerem digitalment les tasques dels departaments comercials i molt més.


El nostre mètode de treball

No només oferim serveis i/o productes digitals, som consultors i acompanyem constantment el client en el procés de desenvolupament.

Dialoguem amb l’equip directiu i identifiquem el potencial de desenvolupament de l’empresa.

Consultoria

Dissenyem tecnologies digitals específiques que potenciïn el creixement de l'empresa.

Disseny

Gràcies a les innovacions digitals, l'empresa pot créixer a llarg termini.

Resultat

Els nostres serveis de consultoria digital

Planifiquem el creixement de l'empresa mitjançant l'ús de tecnologies digitals d'avantguarda, la instal·lació de software dedicat, la programació d'estratègies de màrqueting digital dirigides a mercats estrangers.

Aquests són els nostres principals serveis digitals.

Sistema eCommerce i Booking
Sistema eCommerce i Booking

Creem plataformes innovadores per a la venda online. Treballem des d’un enfoc de completa personalització: el nostre objectiu és dissenyar sense cap límit totes les funcions informàtiques útils per al creixement del negoci.

Aplicacions informàtiques
Aplicacions informàtiques

Dissenyem aplicacions informàtiques personalitzades amb l'objectiu de cobrir necessitats empresarials específiques. La nostra és una consultoria de processos que aprofita la innovació tecnològica per optimitzar les funcions empresarials.

Gestor 4.0 & CRM
Gestor 4.0 & CRM

Creem softwares personalitzats per a l'organització empresarial, utilitzant les tecnologies 4.0 més recents. Integrem els softwares de l'empresa entre ells per comunicar i compartir les dades, sempre des d'un enfoc personalitzat.

Configurador
Configurador

Dissenyem aplicacions amb codi per permetre la configuració autònoma de productes complexos. Implementem aquesta tecnologia dins d'una consultoria de processos per potenciar el departament comercial.

Disseny Web
Disseny Web

Dissenyem llocs web i aplicacions mòbils d’alt perfil estètic. Dissenyem interfícies gràfiques inspirades en les últimes tendències de disseny web, respectant les normes de la bona navegació online i de gamificació.

SEO & SEM
SEO & SEM

Desenvolupem plans SEO a Itàlia i a l'estranger per posicionar llocs web a les primeres pàgines dels cercadors. Augmentem el trànsit d'usuaris a la web de manera estructural i orgànica, amb l'objectiu de potenciar les vendes online.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Dissenyem plans de desenvolupament d’empresa a les xarxes socials. Construïm estratègies de creixement a la xarxa social amb el suport d'eines analítiques i softwares d'avantguarda. Ens ocupem de la creació de continguts i de la mesura de rendiment online.

Marketing Automation per a B2B
Marketing Automation per a B2B

Creem bases de dades dedicades amb llistes d'empreses target. Posem aquests contactes a disposició dels departaments de l'empresa per afavorir l'expansió de vendes i impulsar la internacionalització, amb tecnologies per a l'enviament automàtic de comunicacions comercials.

Corporate Video & Film Production
Corporate Video & Film Production

Creem vídeos corporatius, spots publicitaris, documentals, films, entrevistes i productes visuals d'avantguarda. Fem ús d’aquestes creacions amb la finalitat específica de donar suport a les estratègies de creixement empresarial.

Per veure créixer la teva empresa, contacta amb els nostres assessors.