Linee di sfondo
Assessoria digital COMUNICACIÓ DIGITAL

Social Media Marketing

Dissenyem plans de desenvolupament a les xarxes socials per augmentar l’engagement de l'empresa.

  • Planificació estratègica
  • Creació de contingut
  • Gestió de patrocinats
  • Mesurament analític

Construir estratègies social d’avantguarda

Per dissenyar una estratègia d'èxit a les xarxes socials cal ser conscient d'un concepte molt clar: la creativitat va de la mà de l'anàlisi de dades. Aquestes dues dimensions són necessàries per planificar amb eficàcia el desenvolupament d'una marca online, augmentar les interaccions, cuidar la imatge i controlar el creixement.


 Analitzem els objectius i la competència, seguidament projectem un pla de desenvolupament a les xarxes socials mitjançant el disseny d'una estratègia clara i precisa, que sigui efectiva a llarg termini, creem contingut creatiu i gestionem operativament el desenvolupament acompanyat d'una mesura constant de l’exercici.

Planifiquem el creixement a les Xarxes Socials de l'empresa.

Social Media Marketing: l’estratègia

Definim els objectius reals a les xarxes socials amb el client i tot seguit dissenyem una estratègia clara i eficaç en totes les seves fases.

La construcció de l'estratègia constitueix un aspecte crucial en la planificació del desenvolupament a les xarxes socials. Comencem per recollir informació sobre usuaris i competidors realitzant una investigació real de mercat, el nostre objectiu és observar els formats, el to comunicatiu, els missatges i les actuacions dels competidors, per tal de recollir dades suficients que ens permetin entendre com estructurar l'estratègia.

Creem continguts creatius, per tal de fomentar i incentivar la implicació activa dels usuaris. El pla editorial està format per elements diferents i variats, amb continguts textuals, imatges i vídeos creats específicament i a mida pel Client, amb periodicitat setmanal o mensual.

El nostre procés de treball

Mètode eficaç, analític i orientat al creixement empresarial a les Xarxes Socials.

01
Planificació estratègica
02
Creació de continguts
03
Gestió operativa
04
Mesurament analítica

Eines per a l'anàlisi de dades

Utilitzem un conjunt de softwares específics en funció del tipus de xarxa social i la informació que volem analitzar. Aquestes són algunes de les eines que utilitzem:

Proposem resultats mesurables i tangibles per al client.

Contacta amb nosaltres
¿Accelerem junts el desenvolupament de la teva empresa?
🚀We are hiring!

We are hiring!

Glacom