Som un equip jove, confiat, curiós i en constant movimentEns encanta treballar en grup, afrontar reptes complexos i trobar solucions a qualsevol problema, això si, sempre millor mentre fem un mos.
EQUIP
JOVE
APRENENTATGE
PERMANENT
Formació professional permanentLa formació contínua és el nostre horitzó laboral, assistim amb freqüència a cursos arreu, i no ens fa cap por superar-nos.
Treballem... i molt! Però des d’on ho fem ni nosaltres ho sabem!Tenim les millors inspiracions tant si estem al despatx, passejant o des del sofà de casa. L'important és arribar a la fita que ens marquem dins del temps fixat.
SMART
WORKING
SOM GLACOM
TREBALLEM
AMB PASSIÓ
SOM
LA BOMBA!
NASCUT A
EUROPA
Involucrem els nostres clients en tot el procés de creació, des del primer estudi de l'estratègia fins al seguiment dels resultats. La vostra fita és el nostre far i l’anem seguint amb entusiasme fins al final. Encertar l’objectiu ens dóna una gran satisfacció!
Analitzem, planifiquem, desenvolupem, mesuremNo tenim la vareta màgica per a tot, però si que comptem amb grans cervells, un software innovador i milers de post-it de colors per oferir-vos una o més solucions d'èxit per al vostre negoci.
Observem, escoltem, analitzem, comprenemTreballem per als vostres objectius, ens identifiquem amb el vostre problema, ens submergim en la vostra realitat, i sense demanar-vos la lluna a canvi!
CNR de Pisa, JEMP Politècnica de Milà, Associació Italiana de CopywritersEstem subscrits a revistes especialitzades en diversos sectors, a blocs dels màxims referents dins el Marketing digital i les Finances, a l'Spotify, al Netflix i al cafè amb doble de sucre.
Mesurem, interpretem, informem, comuniquemTot s'ha d'avaluar sobre la base dels objectius preestablerts, és necessari aclarir la relació entre els beneficis obtinguts i el treball realitzat. Al cap i a la fi els números són el que compten, i no precisament poc!

Daniele Dibitonto

IT R&D

resolutiu / categòric / pare afectuós

Fausto Dibitonto

Cap de Comptes

pacient / comprensiu / fanàtic de l'aire fresc

Davide Dibitonto

CEO & Innovation

aplicat / curiós / addicte als aperitius

Hilary Renga

Cap del SEO

creativa / minuciosa / enamorada del sofà

Valentina Righettini

Art Director

elegant / creativa / knitting lover

Giuseppe Di Lorenzo

Cap de Finances

ordenat / precís / fan de la lasanya

Mattia Chimini

Cap IT

sistemàtic / meticulós / motxillero

Emanuele Zamboni

Media Creator

extravagant / aventurer / Beatles maníac