Search Engine Optimization we do
L'optimització i el posicionament són les nostres paraules habituals, l’objectiu és sempre arribar a ser primers en els resultats dels buscadors, tant a nivell nacional com a l'estranger. Interceptant les recerques específiques de Google, el SEO és, avui, un dels principals canals d'adquisició d’usuaris.
Social Media Marketing we do
Per aconseguir una bona comunicació a les xarxes socials és necessari proposar un diàleg viu, atractiu i directe amb l’usuari final. Identifiquem amb vosaltres els canals més adequats per a la vostra activitat i desenvolupem una estratègia d'èxit que mogui a la conversió del client i aporti un benefici.
User Experience we do
Analitzar el comportament de l'usuari dins el lloc web és essencial per entendre les seves necessitats i millorar l'experiència de navegació. A través del perfil, podem intervenir i augmentar significativament les possibilitats de conversió del client.
Disseny Web we do
"Qui s'atura està perdut". No ens acomodem mai, ens inspirem cada dia en els millors dissenyadors web de tot el món, els observem i estudiem amb ull crític, augmentant així les nostres habilitats per garantir sempre als nostres clients productes de gran qualitat.
Creativitat we do
En un món on l'experiència és cada cop més visual, la comunicació ha de ser la més estudiada, coordinada i immediata possible. Per això, tant el vídeo marketing com el concepte fotografia tenen una importància fonamental que ens acompanyen en tots els processos.
Tecnologia we do
Estar situats d’entre els grans informàtics significa saber projectar-ho tot. I això és el que sabem fer millor. El desenvolupament és el nostre punt fort, personalitzem constantment els sistemes informàtics de propietat per garantir un alt increment en innovació tecnològica.
Direct Email Marketing we do
Són moltes les empreses que envien newsletter, però molt poques fan email marketing. Analitzem, estudiem i cerquem la millor estratègia de Direct Marketing amb l'objectiu de generar resultats i beneficis, a partir de l’anàlisi dels propis clients, siguin potencials o adquirits.
Acadèmia we do
Transmetre el nostre know-how après al llarg dels anys és una font de gran orgull per a nosaltres, un incentiu per seguir millorant cada cop més, actualitzant-nos diàriament per trobar l'èxit.