Qui som

Glacom® Iberia S.L. amb seu a Barcelona, CATALUNYA, Glacom® Italia Srl amb seu a Toscolano Maderno al llac de Garda (Brescia) ITALIA, Glacom® France Sarl amb seu a Lyon Rhône FRANCIA i Glacom® LTD U.K. amb seu a London ANGLATERRA, són agències de Comunicació i Marketing que operen a Europa i a nivell mundial a través de la marca europea Glacom®.
Les societats acumulen molts anys d’experiència en el camp de la comunicació web, entre d’altres.


La història de Glacom® es remunta al 1986, quan encara no se’n deia Glacom®, era el temps en que “internet” només era un llenguatge desconegut i exclusiu en l’àmbit militar, per als comunicats xifrats.
D’aquells anys ençà l’empresa Glacom® no ha deixat de renovar-se, a partir de l’escalada tecnològica i de la pròpia internacionalització.
Com ha passat a molts d’altres sectors productius, també el món de la comunicació ha fet un pas de gegant: el canvi que no s’havia produït en molts segles, es consolida en poc menys de vint anys. D’una “gestió dels mitjans” que es realitzava quasi exclusivament de manera tradicional (diaris, revistes, magazines, merchandising, etc) i dels mitjans radiotelevisius a través d’espots més o menys locals, se salta, de sobte, a plans de comunicació publicitària que requereixen un nou instrument, la web, capaç de creuar continents sencers a la velocitat de la llum i a un cost realment baix.
D’aquí ve el gran salt qualitatiu que es produeix als anys 90, amb les inversions estructurals per la posada en marxa de provider-registrar i els plans de visibilitat web, seguint experiències dels Estats Units, s’inicia la redacció per part de copywriters i traductors en llengua mare juntament amb l’ús de les noves tecnologies de la xarxa.
Tot això amb la finalitat de promoure clients a través de la web, explotant el camí més ràpid i rentable per al negoci nacional i internacional. Es combinen les estratègies de web marketing (SEO copywriting i bloc corporatiu, social media marketing, video marketing i personal branding, email marketing, etc.) amb els mitjans tradicionals per tal d’oferir una cobertura més eficaç i global.
Més endavant Glacom® ha anat ampliant els seus horitzons oferint assessorament al client pel que fa a la concessió de subvencions, buscant les oportunitats financeres que ofereixen els òrgans de l’Administració Pública nacional i europea en matèria de I+D empresarial.

L’experiència en marketing madurada durant tants anys i l’ajut de les avançades tecnologies en comunicació, han permès a Glacom® construir per a cada client plans de visibilitat personalitzats i complerts a 360 graus.
Creant la comunicació empresarial estratègica i multilingüe, Glacom® dóna la oportunitat als seus clients d’adquirir nova clientela a nivell nacional, europeu i extra europeu.


Contact us

Declaro haver llegit la política de privacitat de Glacom i, conscient que el tractament de les meves dades personals es realitzarà d’acord amb les disposicions del Reglamento UE 2016/679, accepto rebre de Glacom material informatiu, comercial, promocional i/o publicitari per e-mail.


SEGUEIX-NOS