Radio i Tv Web

Glacom® RADIO
La ràdio online transmet l’àudio en streaming i pot ser llegit des de qualsevol reproductor multimèdia instal·lat al vostre ordinador, tablet o Smartphone. La ràdio tradicional arriba només a algunes zones, en canvi la ràdio web pot escoltar-se des de qualsevol lloc del món.

GLACOM® RADIO és l’eina per gestionar la programació amb la màxima professionalitat, senzillesa i dinamisme. Si a més a més li sumem el Bloc esdevindrà interactiva i us permetrà crear una comunitat mundial.
-La funció PLAYLIST MP3 us permet gestionar l’execució a temps real dels arxius d’àudio MP3 basats en cançons o programes pre-registrats. És possible assignar a cada arxiu un nom, codi, categoria (publicitat, entrevista, programa, etc.) títol, descripció... i decidir l’ordre de transmissió per valor numèric i/o data - hora; és possible la programació per rèplica o en diferit.   
-La funció RÀDIO ONLINE permet, en canvi, enviar continguts d’àudio des de qualsevol ordinador o plataforma connectada a Internet. A través d’un player multimèdia capaç de transmetre contingut àudio (es. WINAMP) els oients podran comentar els temes musicals que el vostre ordinador o plataforma, a través d’una connexió autentificada, transmetran al servidor encarregat de gestionar en streaming i repetir-la després als oients. Per exemple podreu fer entrevistes a través d’Skype, llegir tweets o comentaris de facebook dels vostres oients i realitzar programes en directe que entretindran al vostre públic.

Glacom® TV


És possible veure la televisió en streaming a través d’un televisor d’última generació i no només des de l’ordinador. De la mateixa manera que succeeix amb la ràdio, Glacom® us ofereix un sistema per tal de gestionar la programació d’arxius de vídeo amb l’eina PLAYLIST VIDEO i TV ONLIVE.

GLACOM® TV a través d’ un reproductor multimèdia i un bloc us permet la transmissió del vostre canal de televisió en tot el món.
STREAMING i BANDA
Entenem per streaming al sistema en el que les dades de l’àudio de ràdio web es transmeten per l’ample de banda que permet descarregar els continguts d’àudio i vídeo a un nombre d’usuaris. En ràdio i televisió web l’ample de banda té un cost relativament més baix que per ràdio o televisió tradicional. Glacom us ofereix també consells sobre aquest punt i realitza tota l’estructura tècnica -comunicativa que el vostre negoci necessiti.