LLOC WEB GLACOM

LLOC WEB GLACOM®

El lloc web glacom® és l’ideal per a totes aquelles empreses que desitgen promoure els propis productes i/o serveis en xarxa, de manera dinàmica i lliure. El portal és un instrument comunicatiu vàlid i eficaç, amb la capacitat d’arribar a un públic molt ampli. La claredat, l’ordre, la immediatesa i l’originalitat són les principals característiques, imprescindibles per marcar la diferència!

El portal web Glacom®, gràcies a la seva gran compatibilitat amb els cercadors més importants  (Google, Bing, Yahoo, Yandex etc.), pot aconseguir excel·lents resultats pel que fa a la promoció i el posicionament a la xarxa, a través de campanyes de Web marketing estudiades ad hoc, fetes a mida per a cada empresa.

 
ARARACTERÍSTIQUES DEL SISTEMA AUTOGESTIONABLE GLACOM®


Glacom® és un sistema dinàmic en tecnologia PHP/Python, completament autogestionable i indexable per tots els cercadors. Cada sistema glacom® està dotat d’una base de dades independent i exclusiu. Tots els llocs web glacom® contenen d’un panell de control online que permeten gestionar de manera senzilla, fàcil i autònoma tots els continguts del lloc.

És possible connectar-se i accedir des de qualsevol ordinador o sistema operatiu (windows, mac, linux, etc.) y navegador ( explorer, firefox, etc.) des de qualsevol part del món.
Tots els sistemes glacom®, a través d’un motor intern, permeten cercar temes i/o productes continguts en la base de dades del lloc. L’autogestió no necessita cap tipus d’assistència tècnica ni cànon de manteniment.